Tvrtaka Kimi usluge d.o.o. iz Zagreba zasnovana je sa osnovnom namjenom pružanja usluga čišćenja i saniranja specifičnih potreba tržišta. U vrlo kratkom vremenu tržište nas je prepoznalo po kvaliteti i pristupu problematici tako da konstantna ulaganja u najmodernije strojeve i praćenje svjetskih trendova na najprestižnijim Europskim sajmovima nisu ostali nezapaženi.

Zastupnici smo Njemačke kompanije SST Oberflachentechnik GmbH & Co. KG, te sa njihovim proizvodnim programom premaza za zaštitu baziranim na nanotehnologiji možemo tretirati skoro sve površine poput kamena, drva, stakla, inoksa…

Posebno se ponosimo sa prestižnom nagradom Saveza za energetiku Hrvatske u 2015. godini za najbolji proizvod, Nano Glass & Keramik te statusom Green Mark za isti.

Poslovna politika kompanije je posebno usmjerena na brigu o korisnicima naših usluga i prodaju kvalitetnih proizvoda, te da daljnjim praćenjem tržišta i ulaganjem u opremu našim klijentima pružimo što kvalitetniju uslugu i proizvode za njihov uloženi novac.

Raduje nas svaki novi izazov u poslu koji radimo sa posebnom strašću – stoga nam se slobodno obratite sa povjerenjem i pomoći ćemo Vam barem sa savjetom.

Kimi usluge Tim